De Fortisapp komt er aan!

Een van de zes thema’s van het Toekomstplan 2023-2027 is communicatie. Hiermee begint alles. Binnen onze vereniging, in een wedstrijd, tussen elkaar als leden, als bestuur of vrijwilligersorganisatie. 

De verenigingsapp

Misschien heb je het al gehoord: om interne communicatie tussen alle leden, bestuur, vrijwilligers en betrokkenen gemakkelijk, leuk en ook veilig te maken, hebben we onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor een verenigingsapp. We zijn uitgekomen bij Nedbase en de verenigingsapp Teamly. Teamly is een sociaal intranet.

De pilot

Het bestuur heeft groen licht gegeven voor een drie maanden durende pilot om te evalueren of de Fortisapp echt een meerwaarde biedt. Als de resultaten positief zijn, streven we ernaar om de app verenigingsbreed in te voeren bij de start van het nieuwe korfbalseizoen.

De kick-off 

Op woensdagavond 21 februari kreeg de werkgroep bij Nedbase een uitgebreide uitleg en instructie over de functionaliteiten van Teamly. Deze app biedt een scala aan mogelijkheden. Met deze app heb je een groot deel van onze website overzichtelijk in je hand en kun je op een laagdrempelige en veilige manier communiceren met jouw specifieke kring binnen de vereniging.

De voorbereidingen voor de pilot zijn al in volle gang en binnenkort zullen we een aantal teams en commissies selecteren om deel te nemen. Hoewel de exacte startdatum van de pilot nog niet is vastgesteld, streven we om eind maart of begin april van start te gaan.

De werkgroep: Christel, Elze, Jorien, Judith, Liselore, Dylan, Jan en Maarten.

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Heb jij zaterdag 15 juni ook al geblokt in jouw agenda? Ja?  Mooi! Want dan is het Fortis Familietoernooi en daar ga jij natuurlijk aan meedoen. Of je komt supporteren. Ook dit jaar hebben we een mooi thema bedacht en dat is ‘Spanje’. Omdat vanwege allerlei...

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Zaterdag 6 april start de voorjaarscompetitie veld seizoen 2023 – 2024. Het KNKV zorgt voor de teamindeling en geeft aan wanneer welke wedstrijd gespeeld moet worden. Aan de verenigingen om scheidsrechters, vervoer naar uitwedstrijden en vertrektijden te regelen. Dat...

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

Met de start van de voorjaarscompetitie op het veld op 6 april, is het tijd om onze bakskills weer te laten schitteren! 🌟 Heb je genoten van al dat lekkers tijdens de najaarscompetitie? Goed nieuws: we gaan gewoon door met onze smakelijke traditie! We hebben gemerkt...

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

07jun19:0020:30Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug