Goed nieuws: € 1.455,30 aan extra inkomsten van de Vriendenloterij ontvangen!

Dankzij de deelnemers die voor Korfbalvereniging Fortis meespeelden met de Vriendenloterij hebben wij in 2023 in totaal € 1.455,30 aan extra inkomsten ontvangen. Alle deelnemers aan de Vriendenloterij enorm bedankt!

Geoormerkte opbrengst!

Deze opbrengst is helemaal afkomstig van bestaande loten die meespelen met de Vriendenloterij waarbij de deelnemers bij de Vriendenloterij hebben aangegeven dat zij willen dat Fortis een gedeelte van de opbrengst van de Vriendenloterij krijgt. Dit wordt ook wel ‘geoormerkte opbrengst’ genoemd.
Van elk lot gaat op deze manier ongeveer 80 euro per jaar naar Fortis. Dus als er 10 loten een heel jaar meespelen voor “het goede doel Fortis”, brengt dat ieder jaar bijna € 800,00 euro in onze clubkas. En we hoeven verder niets te doen voor deze extra inkomsten!
We hoeven niet uit te leggen hoe snel dit bedrag kan oplopen wanneer er 20 loten meespelen voor Fortis, of 30…., of 50…..

Oproep!

Je hoeft voor deze actie dus ook geen nieuwe loten te kopen ofzo. 
Het mooie is dat ALLE bestaande loten van ALLE deelnemers aan de VriendenLoterij kunnen meespelen voor Fortis! Dus loten van leden van Fortis, maar ook alle andere loten die al meespelen, bijvoorbeeld van papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, ooms en tantes, andere familie, vrienden, buren, kennissen….
Het enige dat een deelnemer hoeft te doen is het telefoonnummer 088-0201020 van de ledenservice van de VriendenLoterij te bellen. Je kunt dan aangeven dat je wilt dat een bestaand lot gaat meespelen voor “het goede doel Fortis”. De VriendenLoterij zorgt er dan direct voor dat dit geregeld wordt. Je hoeft daar verder niets aan te doen. Dat is alles! Kleine moeite, groot plezier!

Wij willen jullie dus bij deze oproepen om iedereen van wie jullie weten dat ze meespelen met een lot (of meer loten) in de VriendenLoterij, aan te sporen om dat lot te gaan laten meespelen voor “het goede doel Fortis”.

We hopen dat zoveel mogelijk leden van Fortis hieraan willen meewerken of dit bericht zoveel als mogelijk willen delen. Hoe meer mensen we weten te bereiken, hoe groter de kans dat meer loten gaan meespelen voor Fortis.

Allemaal alvast bedankt voor de medewerking!

Hmmm lekker, bestel nú jouw paella voor bij het Familietoernooi!

Hmmm lekker, bestel nú jouw paella voor bij het Familietoernooi!

Ben jij na een dagje sporten ook zo hongerig? Dat treft! Omdat het Familietoernooi zich in Spaanse sferen zal afspelen, kan jij je na afloop tegoed doen aan heerlijke portie paella! De verse, huisgemaakte paella met vis en vlees wordt voor ons bereid door MEP4u. Ben...

Dubbelschiettoernooi voor de jeugd!

Dubbelschiettoernooi voor de jeugd!

Voor wie Voor de B, C,D en E jeugd . Wanneer Vrijdag 7 juni D en E jeugd van 18:00 - 19:00 uur. B en C jeugd van 19:00 - 20:00 uur. Waar Fortis korfbalvelden Aanmelden Zoek een partner en verzin een originele teamnaam voor jouw koppel. Meldt het koppel aan voor 5 juni...

Update pilot Fortisapp!

Update pilot Fortisapp!

Op 18 maart 2024 ging de Fortisapp live voor een select aantal Fortisleden. De pilotgroep heeft de afgelopen weken de app uitvoerig getest. In dit bericht lees je een korte statusupdate en hoe we verder gaan.  Fortisapp, waarom ook alweer? Eén van de zes thema’s van...

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

01jun10:3012:30Fortis kangoeroetraining

07jun18:0020:00Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug