Een weekend om nooit te vergeten: op kamp met de Fortis junioren! 

Vrijdag 29 maart vertrokken onze junioren naar Hoeve de Elzenmeet op camping de Boogerd in Burgh Haamstede! Een perfecte plek om samen te komen en te genieten. Hoeve de Elzenmeet staat bekend als een ware oase van rust en natuur! Precies wat de junioren nodig hadden om een frisse start te maken voor de voorjaarscompetitie op het veld. 

De eerste dag

De start van het paasweekend was geslaagd! Vrijdagavond Sarah’s 19e verjaardag gevierd, spelletjes gespeeld, samen heerlijk Italiaans gekookt en vooral was er veel gezelligheid met elkaar. 

De tweede dag

Zaterdag 30 maart was een geweldige tweede dag van het juniorenkamp. ’s Morgens een actief programma met verschillende korfbalactiviteiten. Tussen de middag genoten van een welverdiende lunch, en ’s middags lasergamen!  En de competitie was verhit! 

Maar wat is een kamp zonder lekker eten? Een compliment naar Slagerij Wisse, die een deel van de gourmet gesponsord heeft!  Na de gourmet een gezellige avond stappen in Renesse.

De derde dag

Zondagmorgen 31 maart uitslapen wegens het latertje van zaterdagnacht in Renesse en dan ook nog een uur vooruit door de zomertijd. Zo is de ochtend snel voorbij!  Dan maar brunchen en daarna samen opruimen/schoonmaken en weer richting Oost-Souburg.


We kijken terug op een zeer geslaagd weekend!
En laten we onze sponsoren Arendse Stalinrichting en Buijs Energy niet vergeten. Bedankt voor jullie bijdragen waardoor dit kamp betaalbaar kon blijven voor onze junioren! 

Hmmm lekker, bestel nú jouw paella voor bij het Familietoernooi!

Hmmm lekker, bestel nú jouw paella voor bij het Familietoernooi!

Ben jij na een dagje sporten ook zo hongerig? Dat treft! Omdat het Familietoernooi zich in Spaanse sferen zal afspelen, kan jij je na afloop tegoed doen aan heerlijke portie paella! De verse, huisgemaakte paella met vis en vlees wordt voor ons bereid door MEP4u. Ben...

Dubbelschiettoernooi voor de jeugd!

Dubbelschiettoernooi voor de jeugd!

Voor wie Voor de B, C,D en E jeugd . Wanneer Vrijdag 7 juni D en E jeugd van 18:00 - 19:00 uur. B en C jeugd van 19:00 - 20:00 uur. Waar Fortis korfbalvelden Aanmelden Zoek een partner en verzin een originele teamnaam voor jouw koppel. Meldt het koppel aan voor 5 juni...

Update pilot Fortisapp!

Update pilot Fortisapp!

Op 18 maart 2024 ging de Fortisapp live voor een select aantal Fortisleden. De pilotgroep heeft de afgelopen weken de app uitvoerig getest. In dit bericht lees je een korte statusupdate en hoe we verder gaan.  Fortisapp, waarom ook alweer? Eén van de zes thema’s van...

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

01jun10:3012:30Fortis kangoeroetraining

07jun18:0020:00Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug