Fortis 1 kampioen bij afscheid trainer Sjaak Baas

Op het hoogtepunt stoppen als trainer/coach van Fortis 1, dat was wat Sjaak voor ogen had dit seizoen met de ploeg.

Nog een wat stroeve 1e helft van de veldcompetitie, werd de draad goed opgepakt door de ploeg in de zaal en zette Fortis 1 een goede reeks van wedstrijden op de mat met als eindresultaat een plek bovenin in de overgangsklasse. Bij de start van de 2e helft van de veldcompetitie werd de 1e wedstrijd verloren, maar daarna liet de ploeg de overwinningen niet meer aan zich voorbijgaan, met als eindresultaat in de laatste uitwedstrijd tegen ACKC 1 een 9-14 overwinning, goed voor het kampioenschap en de promotie naar de overgangsklasse op het veld.

Dus een mooier hoogtepunt in zijn laatste wedstrijd als trainer/coach kon Sjaak zich gisteren niet voorstellen. In de afgelopen 2,5 jaar heeft Fortis 1 aan jouw gedrevenheid, fanatisme en passie voor het korfbalspel, maar vooral ook jouw luisterend oor als mens verder gebracht in de ontwikkeling als ploeg en dat geeft een stabiele basis voor volgend seizoen in de overgangsklasse. Dank hiervoor Sjaak!

Tot slot namens het bestuur van harte gefeliciteerd, Bibia, Floor, Giorgi, Laura, Leonard, Milo, Niels, Noa, Noor, Marit, Roan, Sjaak en Tim  met dit prachtige resultaat en mooie afsluiting van dit seizoen.

Jacco de Meij, TC-senioren.

door | jun 9, 2024 | Fortis Nieuws | 0 Reacties

Teamindelingen Jeugd Seizoen 2024-2025

Teamindelingen Jeugd Seizoen 2024-2025

Na uitvoerig overleg met alle trainers, coördinatoren, Technische Commissie Jeugd (TCJ) en dankzij de waardevolle inbreng van spelers en ouders, presenteren we de teamindeling voor het seizoen 2024 – 2025. Teamindelingen De teams zijn met uiterste zorg samengesteld....

Ben je tussen de 16-27 jaar? Word Next Generation Korfbaltrainer!

Ben je tussen de 16-27 jaar? Word Next Generation Korfbaltrainer!

Ben jij klaar voor een uitdaging? Als je tussen de 16 en 27 jaar bent, dan biedt deelname aan het Next Generation Korfbaltrainers #MDT-traject jou de kans waardevolle vaardigheden te ontwikkelen en een directe impact te maken binnen onze vereniging.  Door je in te...

Nederland – Frankrijk in het clubhuis, ben je er bij vrijdag?

Nederland – Frankrijk in het clubhuis, ben je er bij vrijdag?

De eerste drie punten zitten in de tas! Maar vrijdag wachten de Fransen, een geduchte tegenstander.Ook die wedstrijd is te zien in het clubhuis, dat helemaal in oranjesfeer is. Kom jij ook het Nederlandselftal aanmoedigen? De wedstrijd begint om 21.00 uur, de deuren...

Familietoernooi 2024, een terugblik

Familietoernooi 2024, een terugblik

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, het Fortis Familietoernooi 2024. Dit jaar had hetFamilietoernooi het thema Spanje, dat als een rode draad door de dag heen liep. In de dagenvoorafgaand aan het toernooi heeft de organisatie menigmaal alle weerapps...

Kom naar de JAV op 19 juni!

Kom naar de JAV op 19 juni!

Het bestuur van Fortis houdt op woensdagavond 19 juni 2024 om 19:30 haar Jaarlijkse Algemene leden Vergadering (JAV) in het clubhuis. Naast de gebruikelijke agendapunten van jaarverslag, jaarrekening en begroting is er de verkiezing van vier nieuwe bestuursleden. De...

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

01jun10:3012:30Fortis kangoeroetraining

07jun18:0020:00Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug