Van de Commissie Fondswerving

Voor we het mooie seizoen afsluiten, nog even nieuws vanuit de commissie Fondswerving.

Sponsornieuws

De Rijke & Van der Meer Verzekeringen en Hypotheken heeft voor drie seizoenen bijgetekend als hoofdsponsor. Ook de co-sponsoren, te weten PMC in Balans en Mark King, hebben hun overeenkomsten verlengd. We zijn alle partijen uiteraard zeer dankbaar.

Daarnaast heeft Piet Voskamp Fietsspecialist zijn overeenkomst weer verlengd voor vier seizoenen. Hij zal de komende seizoenen een jeugdploeg van shirts voorzien. De Zeeuwse Verzekeringen heeft ook voor vier seizoenen verlengd, waardoor het reclamebord langs het hoofdveld blijft hangen. Het bord van Damen blijft eveneens weer een jaar hangen langs het hoofdveld.

Loodgietersbedrijf Dellebeke heeft voor vier seizoenen verlengd en er is een nieuw bord in de maak, dat straks een mooie plek krijgt op het scorebord van ons hoofdveld. Schutte Cleaning gaat voor vier seizoenen twee jeugdploegjes voorzien van wedstrijdshirts.

We zijn ook een samenwerking aangegaan met Qui-Vive voor vier seizoenen. Wij plaatsen een reclamebord langs het hoofdveld en in ruil daarvoor stellen zij elk seizoen een mooi bedrag beschikbaar voor materialen.

Signmakers Zeeland zal met ingang van het nieuwe seizoen het tassenhok een mooier aanzicht geven. Het tassenhok zal worden voorzien van een buizenframe met daarin een spandoek, waarmee bezoekers welkom worden geheten bij Korfbalvereniging Fortis.

Helaas gaat de Notariswinkel ons na vele jaren trouwe sponsoring verlaten. De Notariswinkel voorzag twee jeugdploegen al lange tijd van wedstrijdshirts. Marianne, bedankt namens de jeugdploegen, het bestuur en de commissie Fondswerving voor de jarenlange en goede samenwerking. Geniet van uw pensioen.

Een mooi resultaat, zoals jullie kunnen zien. Wij willen alle sponsoren bedanken voor hun onmisbare steun en hopen op een goede en mooie samenwerking. Wisten jullie dat wij bijna 80 sponsoren hebben die de vereniging een warm hart toedragen? Dit varieert van shirtsponsor, reclamebordsponsor, balsponsor, schoolkorfbalsponsor, enzovoort. Wij willen daarom alle sponsoren bedanken voor hun steun in het afgelopen jaar en hopen nog lang op uw steun te mogen rekenen.

Verder is de commissie weer volop bezig om sponsoren te benaderen voor ons jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi, dat plaats zal vinden op 25 september 2024.

Versterking commissie Fondswerving

Zoals jullie weten stopt Sander na de ledenvergadering van 19 juni 2024 met zijn bestuurstaken en zal hij ook de commissie Fondswerving verlaten. De commissie Fondswerving is samen met de vrijwilligerscoördinatie dringend op zoek naar versterking.

Zelf (Wim) ben ik al sinds 2008 actief in deze commissie en heb het nog steeds naar mijn zin. Onze sponsoren blijven ons trouw en vaak mag ik nieuwe sponsoren verwelkomen. Wil je weten wat het inhoudt, neem dan even contact met mij op via fondswerving@fortiskorfbal.nl. Aarzel niet, meld je aan en kom er gezellig bij.

Help ons! Ouders/spelers: Vraag eens aan je werkgever of hij of zij Korfbalvereniging Fortis wil sponsoren. Wie weet wil je werkgever wel shirtsponsor (mits er een plek vrij is), inloopshirtsponsor, trainingspakkensponsor, tassensponsor, reclamebordsponsor of balsponsor worden. Wil je werkgever ons sponsoren of ken je iemand anders, mail dan naar fondswerving@fortiskorfbal.nl. De commissie Fondswerving neemt dan contact op om het een en ander te bespreken.

Kijk ook op onze website en koop bij onze sponsoren!

Namens de commissie Fondswerving,

Sander Meijers en Wim Geertse

door | jun 11, 2024 | Fortis Nieuws | 0 Reacties

Ondersteuning gezocht voor de B2 op dinsdag

Ondersteuning gezocht voor de B2 op dinsdag

De B2 traint op dinsdag en donderdag van 18:30 tot 19:45. Op donderdagen en zaterdagen zijn beide trainers, Colin en Ricardo, aanwezig om de training te verzorgen. Echter, op dinsdag staat één van de trainers er alleen voor, en dat is niet altijd mogelijk door andere...

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

Nu we weer met een nieuw veldseizoen gaan beginnen, willen we weer starten met de leuke en smakelijke actie: Heel Fortis bakt!! Het is jullie vast wel opgevallen dat er een aantal keer allerlei lekkers te koop was, zoals diverse cakes🥧taarten🍰en boterkoeken. Deze...

Belangrijke spelregelwijzigingen!

Belangrijke spelregelwijzigingen!

Voor het nieuwe korfbalseizoen zijn er enkele belangrijke spelregelwijzigingen. Hieronder een kort overzicht: Coachverantwoordelijkheid: De coach is verantwoordelijk voor de acties en het gedrag van iedereen die op de bank zit. Vrije bal: Bij de vrije bal mogen de...

Doe mee aan de Rabo ClubSupport en stem op Fortis!

Doe mee aan de Rabo ClubSupport en stem op Fortis!

Fortis doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo ClubSupport actie.  In 2023 is het geld dat Fortis kreeg via de Rabo ClubSupport actie besteed aan een nieuw speeltoestel op het sportcomplex. Dit jaar wil Fortis het geld besteden aan vernieuwing van het interieur...

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug