Seizoensafsluiting Dubbelschieten

Donderdagavond was het weer zover, de jaarlijkse afsluiter van het seizoen: het dubbelschieten.

Helaas deden er dit jaar geen junioren mee, wat toch wel een gemis was. Wie weet volgend jaar, dan kunnen ze de kampioenen proberen te verslaan. Supertof dat er wel ouders uit de Kombifitgroep meededen! Hun winstpartijen werden met luid gejuich gevierd!

Elk jaar is het weer de vraag waarvoor je een prijs kunt winnen. Maar het is gelukt om weer 10 prijswinnaars blij te maken!

De winnaar van het toernooi was team Adios! Alvast in de stemming voor het familietoernooi in Spaanse sferen. Zullen Elze en Ingrid daar ook de winst naar zich toetrekken?

De tweede prijs was voor een duo die maar weinig handen nodig hadden om doelpunten te scoren. Turbo Polyp scoort heel gemakkelijk met one-handers! Tim en Sem maakten het spannend in de finale, maar moeten zich maar troosten met een Fortisbiertje. Nu in de aanbieding op deze dolle dozen donderdag!

De meeste doelpunten waren voor team Sev en Sven. Zij scoorden 262 goals, maar 3 meer dan de uiteindelijke winnaars. Erwin en Elmar gingen er met de oranjeprijs vandoor! Duolingo doet vast een volgende keer weer mee, Benno en Jelle scoorden 81 goals, de minste van het toernooi.
Maar oefening baart kunst.

Tenslotte was er nog een prijs voor de leukste teamnaam. Dat was een spannend duel tussen Hans en Esther, zij waren het enige team, wat geen “speciale” teamnaam had bedacht, wat dus eigenlijk heel bijzonder is. Maar met deze prijs gingen toch Joyce en Rafaëlla er vandoor. Met de naam:
Error 404, teamname not found

Rest mij niets anders dan de TC senioren te bedanken voor de organisatie en alle deelnemers voor hun aanwezigheid. Bedankt en tot volgend jaar allemaal!

Woensdag 6 juli Nederland – Engeland in het clubhuis!

Woensdag 6 juli Nederland – Engeland in het clubhuis!

Het is gelukt! Voor het eerst sinds 20 jaar staan we weer in de halve finale van een EK. Nu wacht Engeland als laatste horde voor de finale. Gaat het lukken? De wedstrijd begint om 21.00 uur en hopelijk gaan we die weer met heel veel supporters bekijken. Het clubhuis...

Terugblik JAV 19 juni 2024

Terugblik JAV 19 juni 2024

Op 19 juni vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Fortis plaats. Voor degenen die niet aanwezig waren, volgt hieronder een korte terugblik. Bijzondere avondVoorzitter Ad opende de vergadering en benadrukte dat het een bijzondere avond was. We namen afscheid...

Dit was het jeugdkamp Fortis 2024 (aftermovie)

Dit was het jeugdkamp Fortis 2024 (aftermovie)

Na de vloeiend verlopen voorbereidingen van onze zeskoppige kampcommissie - we hebben ondertussen flink wat ervaring - gingen we vrijdag 21 juni dan eindelijk op kamp. Dit jaar in Loppem, op een prachtige kamplocatie in de bossen van België. De locatie moesten we...

Op de valreep een bericht van de Sponsorcommissie!

Op de valreep een bericht van de Sponsorcommissie!

Van de Commissie Fondswerving Nog net voor het einde van het seizoen op 31 juli 2024 nog een bericht vanuit de sponsorcommissie: Sponsornieuws In het nieuwe seizoen 2024-2025 komt er een A3 ploeg bij. We hebben een nieuwe shirtsponsor gevonden: Promopolitan. Dit...

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug