Ben je tussen de 16-27 jaar? Word Next Generation Korfbaltrainer!

Ben jij klaar voor een uitdaging?

Als je tussen de 16 en 27 jaar bent, dan biedt deelname aan het Next Generation Korfbaltrainers #MDT-traject jou de kans waardevolle vaardigheden te ontwikkelen en een directe impact te maken binnen onze vereniging. 

Door je in te zetten als jeugdtrainer help je onze jongste team (MiniStars t/m D’s) hun talenten ontdekken en zorg je voor meer gezelligheid en samenhang in de club.

Wat houdt het in?

Je volgt een gratis opleiding van de KNKV, waarin je korfballessen leert geven aan kinderen van 4-12 jaar. Het traject omvat 30 uur, waarin je wordt begeleid door KNKV-professionals en je vaardigheden opdoet die zowel binnen als buiten de sport van pas komen.

Wat levert het jou op?

Bij succesvolle afronding ontvang je een beloningspakket met onder andere Mizuno-schoenen, een KNKV T-shirt en een JBL-box. Bovendien maak je kans op andere gave prijzen! Voor de vereniging betekent jouw inzet dat kinderen nog meer plezier hebben, nog beter leren korfballen en dat we leden kunnen behouden.

Doe mee en maak een verschil!

Investeer in jezelf en in Fortis Korfbal. Meld je nu aan via de site van de KNKV en word een Next Generation Korfbaltrainer!

Heb je vragen hierover, stuur dan een mail direct aan de KNKV: mdt@knkv.nl. Liever even met ons? Dan graag een mail naar tcjeugd@fortiskorfbal.nl.

Ondersteuning gezocht voor de B2 op dinsdag

Ondersteuning gezocht voor de B2 op dinsdag

De B2 traint op dinsdag en donderdag van 18:30 tot 19:45. Op donderdagen en zaterdagen zijn beide trainers, Colin en Ricardo, aanwezig om de training te verzorgen. Echter, op dinsdag staat één van de trainers er alleen voor, en dat is niet altijd mogelijk door andere...

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

Nu we weer met een nieuw veldseizoen gaan beginnen, willen we weer starten met de leuke en smakelijke actie: Heel Fortis bakt!! Het is jullie vast wel opgevallen dat er een aantal keer allerlei lekkers te koop was, zoals diverse cakes🥧taarten🍰en boterkoeken. Deze...

Belangrijke spelregelwijzigingen!

Belangrijke spelregelwijzigingen!

Voor het nieuwe korfbalseizoen zijn er enkele belangrijke spelregelwijzigingen. Hieronder een kort overzicht: Coachverantwoordelijkheid: De coach is verantwoordelijk voor de acties en het gedrag van iedereen die op de bank zit. Vrije bal: Bij de vrije bal mogen de...

Doe mee aan de Rabo ClubSupport en stem op Fortis!

Doe mee aan de Rabo ClubSupport en stem op Fortis!

Fortis doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo ClubSupport actie.  In 2023 is het geld dat Fortis kreeg via de Rabo ClubSupport actie besteed aan een nieuw speeltoestel op het sportcomplex. Dit jaar wil Fortis het geld besteden aan vernieuwing van het interieur...

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug