Op de valreep een bericht van de Sponsorcommissie!

Van de Commissie Fondswerving

Nog net voor het einde van het seizoen op 31 juli 2024 nog een bericht vanuit de sponsorcommissie:

Sponsornieuws

In het nieuwe seizoen 2024-2025 komt er een A3 ploeg bij. We hebben een nieuwe shirtsponsor gevonden: Promopolitan. Dit bedrijf, dat al 10 jaar actief is in de horeca in Zeeland, sponsort de A3 ploeg voor vier seizoenen. Ze zijn een toonaangevend uitzendbureau in Vlissingen. Kijk gerust op hun website: Promopolitan. Bedankt voor de sponsoring, Promopolitan!

Leuk om te melden: in het nieuwe seizoen hebben alle teams sponsorshirts.

Versterking sponsorcommissie

Onze sponsorcommissie is dringend op zoek naar nieuwe leden voor de Commissie Fondswerving en vrijwilligerscoördinatie. Heb je interesse? Laat het ons weten via fondswerving@fortiskorbal.nl.

Ook jij kunt ons helpen aan sponsoren

We zien graag meer reacties van leden en ouders. Samen kunnen we de vereniging draaiende houden! Vraag je werkgever of hij/zij Korfbalvereniging Fortis wil sponsoren. Dit kan bijvoorbeeld als shirtsponsor, trainingspakkensponsor, of reclamebordsponsor. Mail naar: fondswerving@fortiskorbal.nl. De commissie neemt dan contact op.

Kijk ook op onze website en koop bij onze sponsoren!

Namens de commissie Fondswerving,
Wim Geertse

door | jun 28, 2024 | Fortis Nieuws | 0 Reacties

Woensdag 6 juli Nederland – Engeland in het clubhuis!

Woensdag 6 juli Nederland – Engeland in het clubhuis!

Het is gelukt! Voor het eerst sinds 20 jaar staan we weer in de halve finale van een EK. Nu wacht Engeland als laatste horde voor de finale. Gaat het lukken? De wedstrijd begint om 21.00 uur en hopelijk gaan we die weer met heel veel supporters bekijken. Het clubhuis...

Terugblik JAV 19 juni 2024

Terugblik JAV 19 juni 2024

Op 19 juni vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Fortis plaats. Voor degenen die niet aanwezig waren, volgt hieronder een korte terugblik. Bijzondere avondVoorzitter Ad opende de vergadering en benadrukte dat het een bijzondere avond was. We namen afscheid...

Dit was het jeugdkamp Fortis 2024 (aftermovie)

Dit was het jeugdkamp Fortis 2024 (aftermovie)

Na de vloeiend verlopen voorbereidingen van onze zeskoppige kampcommissie - we hebben ondertussen flink wat ervaring - gingen we vrijdag 21 juni dan eindelijk op kamp. Dit jaar in Loppem, op een prachtige kamplocatie in de bossen van België. De locatie moesten we...

Selecties senioren en oefenwedstrijden

Selecties senioren en oefenwedstrijden

Download hieronder de selecties senioren en de oefenwedstrijden! https://fortiskorfbal.nl/wp-content/uploads/2024/06/240624-Selecties-senioren-2024-2025-versie-24-juni-2024-en-oefenwedstrijden.pdf

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug