Dit was het jeugdkamp Fortis 2024 (aftermovie)

Na de vloeiend verlopen voorbereidingen van onze zeskoppige kampcommissie – we hebben ondertussen flink wat ervaring – gingen we vrijdag 21 juni dan eindelijk op kamp. Dit jaar in Loppem, op een prachtige kamplocatie in de bossen van België. De locatie moesten we delen met meerdere groepen, maar dat ging prima. Iedereen deed zijn eigen ding op zijn eigen plek.

Check de video: alle hoogtepunten van ons kamp!

In dit videoverslag zie je bijna alle activiteiten voorbij komen. Wat dacht je van de kennismakingsestafette, voetbal kijken, stoelendans voor D/E, en de nachtspeurtocht voor B/C? Of het nachtelijk braken (letterlijk en figuurlijk), ontbijten, driehoek korfbalspel en de uitdagende wandeltochten? Onze keukenploeg zorgde voor heerlijke lunches (en ontbijt en diner). Ook de nachtspellen zoals het smokkelspel en levend stratego ontbreken niet.

De zorg voor iedereen

Wat je niet ziet in de video is de zorg voor alle kinderen met medicijnen, heimwee, allergieën, spugers, en kinderen die een knuffel of aai over de bol nodig hadden! Onze kampleiding had oog voor iedereen. Daarnaast was er ook tijd om te spelen, rond te hangen en spelletjes te doen in het kamphuis.

Een feest voor Fortiskids!

Elk jaar is het weer een feestje om zo’n kamp voor onze Fortiskids te mogen organiseren. Daar hebben we graag een weekend met wat slaaptekort voor over! Tot slot moesten we ook alles weer opruimen, speelden we Ren je Rot en de Hollandse houten spelen. Alle trainers die meegaan als leiding, maken dit kamp tot een feest en we worden uiteindelijk getrakteerd op een prachtige kampfilm. Een heerlijke aftermovie.

Win perenijsjes voor je team!

In de video hebben we nog een leuk quizje van 20 vragen gestopt. Stuur je antwoorden naar kampcommissie@fortiskorfbal.nl. De winnaar of winnares krijgt lekkere perenijsjes voor zijn of haar hele team!

We hebben nu al weer zin in volgend jaar. Gaan jullie ook weer mee?

Groetjes namens de kampcommissie,

Colin, Ellen, Joska, Robert, Ronald en Rudi

door | jun 30, 2024 | Evenementen | 0 Reacties

Woensdag 6 juli Nederland – Engeland in het clubhuis!

Woensdag 6 juli Nederland – Engeland in het clubhuis!

Het is gelukt! Voor het eerst sinds 20 jaar staan we weer in de halve finale van een EK. Nu wacht Engeland als laatste horde voor de finale. Gaat het lukken? De wedstrijd begint om 21.00 uur en hopelijk gaan we die weer met heel veel supporters bekijken. Het clubhuis...

Terugblik JAV 19 juni 2024

Terugblik JAV 19 juni 2024

Op 19 juni vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Fortis plaats. Voor degenen die niet aanwezig waren, volgt hieronder een korte terugblik. Bijzondere avondVoorzitter Ad opende de vergadering en benadrukte dat het een bijzondere avond was. We namen afscheid...

Op de valreep een bericht van de Sponsorcommissie!

Op de valreep een bericht van de Sponsorcommissie!

Van de Commissie Fondswerving Nog net voor het einde van het seizoen op 31 juli 2024 nog een bericht vanuit de sponsorcommissie: Sponsornieuws In het nieuwe seizoen 2024-2025 komt er een A3 ploeg bij. We hebben een nieuwe shirtsponsor gevonden: Promopolitan. Dit...

Selecties senioren en oefenwedstrijden

Selecties senioren en oefenwedstrijden

Download hieronder de selecties senioren en de oefenwedstrijden! https://fortiskorfbal.nl/wp-content/uploads/2024/06/240624-Selecties-senioren-2024-2025-versie-24-juni-2024-en-oefenwedstrijden.pdf

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug