Terugblik JAV 19 juni 2024

Op 19 juni vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Fortis plaats. Voor degenen die niet aanwezig waren, volgt hieronder een korte terugblik.

Bijzondere avond
Voorzitter Ad opende de vergadering en benadrukte dat het een bijzondere avond was. We namen afscheid van vier bestuursleden: Jacco de Meij, Sander Meijers, André van de Hooven en Ad Vos.

Terugblik commissies

TC Senioren
Veel senioren hebben deelgenomen aan de competitie en korfbal. De trimmersgroep telt 9 leden en de combi fit groep is gegroeid naar 18. Fortis 1, 2 en 6e zijn kampioen. Het ledenaantal is 336. Er is een tekort aan scheidsrechters en door blessures zijn slechts 67 van de 115 verplichte wedstrijden gefloten, wat resulteerde in een boete van €1.450. Er is een dringende behoefte aan meer scheidsrechters.

TC Jeugd
Er is een plan voor gezamenlijk trainen en de ontwikkeling van aanvalsvaardigheden gestart. Fortis heeft zes spelers in de onder-15 selectie voor Zeeland. Veel jeugdteams zijn kampioen geworden. De E- en F-jeugd wordt ingedeeld met oog voor vriendjes en vriendinnetjes.

Sponsorcommissie
Het aantal sponsoren is gegroeid van 60 naar 80, en we hebben 19 shirtsponsors. Alle teams hebben nu gesponsorde wedstrijdshirts. De sponsorinkomsten zijn gestegen van €12.000 naar €16.000. We zoeken nieuwe commissieleden om dit succes voort te zetten!

Evenementencommissie Jeugd
Vanaf september neemt Patricia Boogaart het voorzitterschap van Ronald den Hoed over. In augustus is de eerste vergadering om plannen voor het nieuwe seizoen te maken. De commissie zoekt nog een nieuw lid.

Evenementencommissie Senioren
De commissie heeft een leuk programma verzorgd, met de eerste helft in het teken van het 25-jarig jubileum. Er waren veel goed bezochte activiteiten, met als afsluiting het familietoernooi.

Clubhuiscommissie
Marcel Marinisse meldde dat Ad de Pagter de zaalverlichting heeft vervangen door LED. Ook het clubhuis krijgt LED-verlichting en bewegingssensoren. Koelkasten worden vernieuwd, en een groep onder leiding van Niels, Ingrid en Elze werkt aan het nieuwe interieur. LED-verlichting buiten is uitgesteld tot 2025.

Financiën
Het financieel jaarverslag 2023-2024 toont een stabiele balans zonder debiteuren. Reserves worden deels gebruikt voor clubhuisonderhoud en inrichting. Kosten van het jubileum bleven binnen budget (€15.000). Omzet uit evenementen was hoog dankzij het jubileumweekend. Uitgaven waren hoger door verduurzaming en nieuwe materialen. Reiskostenvergoeding blijft €0,10 per km. De kascommissie heeft de kas gecontroleerd en goedgekeurd. Contributies worden geïndexeerd met 5% vanwege gestegen kosten (laatste indexatie was in seizoen 2018-2019).

Fortis App
Het toekomstplan heeft geleid tot veel initiatieven en activiteiten binnen de vereniging. De Fortis App wordt herzien vanwege ontbrekende functies. Er zijn drie opties: wachten op aanpassingen, een alternatief zoeken, of stoppen en de huidige kanalen gebruiken. Het bestuur neemt hierover binnenkort een besluit.

Jubilarissen
Er werden 17 jubilarissen in het zonnetje gezet.

Nieuw bestuur seizoen 2024-2025
We namen afscheid van Ad Vos (voorzitter), Jacco de Meij (TC Senioren) en Sander Meijers (Sponsorcommissie) en André van de Hooven (TC Jeugd). Het nieuwe bestuur bestaat uit Christel van de Hooven en Werner Braspenning (voorzitters), Jack de Waal (Technische Zaken) en Robin Wisse (algemeen bestuurslid).

Na de rondvraag werd de vergadering afgesloten met een drankje. Ben jij er volgend jaar ook bij?

door | jul 1, 2024 | Fortis Nieuws | 0 Reacties

Ondersteuning gezocht voor de B2 op dinsdag

Ondersteuning gezocht voor de B2 op dinsdag

De B2 traint op dinsdag en donderdag van 18:30 tot 19:45. Op donderdagen en zaterdagen zijn beide trainers, Colin en Ricardo, aanwezig om de training te verzorgen. Echter, op dinsdag staat één van de trainers er alleen voor, en dat is niet altijd mogelijk door andere...

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

Nu we weer met een nieuw veldseizoen gaan beginnen, willen we weer starten met de leuke en smakelijke actie: Heel Fortis bakt!! Het is jullie vast wel opgevallen dat er een aantal keer allerlei lekkers te koop was, zoals diverse cakes🥧taarten🍰en boterkoeken. Deze...

Belangrijke spelregelwijzigingen!

Belangrijke spelregelwijzigingen!

Voor het nieuwe korfbalseizoen zijn er enkele belangrijke spelregelwijzigingen. Hieronder een kort overzicht: Coachverantwoordelijkheid: De coach is verantwoordelijk voor de acties en het gedrag van iedereen die op de bank zit. Vrije bal: Bij de vrije bal mogen de...

Doe mee aan de Rabo ClubSupport en stem op Fortis!

Doe mee aan de Rabo ClubSupport en stem op Fortis!

Fortis doet ook dit jaar weer mee aan de Rabo ClubSupport actie.  In 2023 is het geld dat Fortis kreeg via de Rabo ClubSupport actie besteed aan een nieuw speeltoestel op het sportcomplex. Dit jaar wil Fortis het geld besteden aan vernieuwing van het interieur...

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug