Terugblik JAV 19 juni 2024

Op 19 juni vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Fortis plaats. Voor degenen die niet aanwezig waren, volgt hieronder een korte terugblik.

Bijzondere avond
Voorzitter Ad opende de vergadering en benadrukte dat het een bijzondere avond was. We namen afscheid van vier bestuursleden: Jacco de Meij, Sander Meijers, André van de Hooven en Ad Vos.

Terugblik commissies

TC Senioren
Veel senioren hebben deelgenomen aan de competitie en korfbal. De trimmersgroep telt 9 leden en de combi fit groep is gegroeid naar 18. Fortis 1, 2 en 6e zijn kampioen. Het ledenaantal is 336. Er is een tekort aan scheidsrechters en door blessures zijn slechts 67 van de 115 verplichte wedstrijden gefloten, wat resulteerde in een boete van €1.450. Er is een dringende behoefte aan meer scheidsrechters.

TC Jeugd
Er is een plan voor gezamenlijk trainen en de ontwikkeling van aanvalsvaardigheden gestart. Fortis heeft zes spelers in de onder-15 selectie voor Zeeland. Veel jeugdteams zijn kampioen geworden. De E- en F-jeugd wordt ingedeeld met oog voor vriendjes en vriendinnetjes.

Sponsorcommissie
Het aantal sponsoren is gegroeid van 60 naar 80, en we hebben 19 shirtsponsors. Alle teams hebben nu gesponsorde wedstrijdshirts. De sponsorinkomsten zijn gestegen van €12.000 naar €16.000. We zoeken nieuwe commissieleden om dit succes voort te zetten!

Evenementencommissie Jeugd
Vanaf september neemt Patricia Boogaart het voorzitterschap van Ronald den Hoed over. In augustus is de eerste vergadering om plannen voor het nieuwe seizoen te maken. De commissie zoekt nog een nieuw lid.

Evenementencommissie Senioren
De commissie heeft een leuk programma verzorgd, met de eerste helft in het teken van het 25-jarig jubileum. Er waren veel goed bezochte activiteiten, met als afsluiting het familietoernooi.

Clubhuiscommissie
Marcel Marinisse meldde dat Ad de Pagter de zaalverlichting heeft vervangen door LED. Ook het clubhuis krijgt LED-verlichting en bewegingssensoren. Koelkasten worden vernieuwd, en een groep onder leiding van Niels, Ingrid en Elze werkt aan het nieuwe interieur. LED-verlichting buiten is uitgesteld tot 2025.

Financiën
Het financieel jaarverslag 2023-2024 toont een stabiele balans zonder debiteuren. Reserves worden deels gebruikt voor clubhuisonderhoud en inrichting. Kosten van het jubileum bleven binnen budget (€15.000). Omzet uit evenementen was hoog dankzij het jubileumweekend. Uitgaven waren hoger door verduurzaming en nieuwe materialen. Reiskostenvergoeding blijft €0,10 per km. De kascommissie heeft de kas gecontroleerd en goedgekeurd. Contributies worden geïndexeerd met 5% vanwege gestegen kosten (laatste indexatie was in seizoen 2018-2019).

Fortis App
Het toekomstplan heeft geleid tot veel initiatieven en activiteiten binnen de vereniging. De Fortis App wordt herzien vanwege ontbrekende functies. Er zijn drie opties: wachten op aanpassingen, een alternatief zoeken, of stoppen en de huidige kanalen gebruiken. Het bestuur neemt hierover binnenkort een besluit.

Jubilarissen
Er werden 17 jubilarissen in het zonnetje gezet.

Nieuw bestuur seizoen 2024-2025
We namen afscheid van Ad Vos (voorzitter), Jacco de Meij (TC Senioren) en Sander Meijers (Sponsorcommissie) en André van de Hooven (TC Jeugd). Het nieuwe bestuur bestaat uit Christel van de Hooven en Werner Braspenning (voorzitters), Jack de Waal (Technische Zaken) en Robin Wisse (algemeen bestuurslid).

Na de rondvraag werd de vergadering afgesloten met een drankje. Ben jij er volgend jaar ook bij?

door | jul 1, 2024 | Fortis Nieuws | 0 Reacties

👉Oud papier wordt opgehaald op vrijdag 12 juli 2024!

👉Oud papier wordt opgehaald op vrijdag 12 juli 2024!

Vrijdagavond 12 juli wordt er oud papier opgehaald in de wijken/straten die liggen tussen het Koopmansvoetpad en de Lekstraat en de wijk naast het korfbalcomplex. Het oud papier wordt opgehaald tussen 18.00 – 20.30 uur. Oud papier kan op vrijdagavond 12 juli tussen...

Dit was het jeugdkamp Fortis 2024 (aftermovie)

Dit was het jeugdkamp Fortis 2024 (aftermovie)

Na de vloeiend verlopen voorbereidingen van onze zeskoppige kampcommissie - we hebben ondertussen flink wat ervaring - gingen we vrijdag 21 juni dan eindelijk op kamp. Dit jaar in Loppem, op een prachtige kamplocatie in de bossen van België. De locatie moesten we...

Op de valreep een bericht van de Sponsorcommissie!

Op de valreep een bericht van de Sponsorcommissie!

Van de Commissie Fondswerving Nog net voor het einde van het seizoen op 31 juli 2024 nog een bericht vanuit de sponsorcommissie: Sponsornieuws In het nieuwe seizoen 2024-2025 komt er een A3 ploeg bij. We hebben een nieuwe shirtsponsor gevonden: Promopolitan. Dit...

Selecties senioren en oefenwedstrijden

Selecties senioren en oefenwedstrijden

Download hieronder de selecties senioren en de oefenwedstrijden! https://fortiskorfbal.nl/wp-content/uploads/2024/06/240624-Selecties-senioren-2024-2025-versie-24-juni-2024-en-oefenwedstrijden.pdf

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug