Liefhebbers van lekker eten, opgelet! Op vrijdag 7 maart gaan onze smaakpapillen verwend worden tijdens de Fortis Culinaire Winteravond. Ons eigen clubhuis zal transformeren in een restaurant, waarbij we onder het genot van de heerlijkste winterse gerechten een ongedwongen, smaakvolle avond in walking dinner style gaan beleven. Al het lekkers zal speciaal voor ons bereid gaan worden door het team van Peets BBQ Corner uit Oost-Souburg.
Menu
Amuse: knoflook toast | gerookte steak tartaar | geschaafd gerookt eigeel
Kipbrochette: kippendij spies | gerookte pastinaakpuree | champignonnen-mix | jus van morille
Peet’s winterburger: 100% runderburger | Zwitserse raclette kaas | augurk | zilveruitjes | mosterdmayonaise | mini deco brood
Hertenstoverij: Hertenvlees | aardappelen-truffelpuree | winterse rode kool
Burnt ents: Langzaam gegaard buikspek |lak van whisky | baked beans
Grand dessert: Gerookte chocolademousse | speculaasmascarpone cremé | Gluhwein stroop | apfelstrudel | kaneelijs | warme kersen in rum
Geen liefhebber van vlees? Het is ook mogelijk voor een vegetarische variant van het menu te kiezen. Bovenstaand zes gangen menu kunnen we aanbieden voor een bedrag van € 55,00 per persoon, af te rekenen op de avond zelf. Voor de liefhebber wordt uiteraard ook gezorgd voor een aantal bijpassende wijnen (niet bij de prijs inbegrepen).
Voor wie?
Voor leden, vrijwilligers, ouders van jeugdleden en supporters van Fortis en ieders partner. In verband met de voorbereidingen dienen we uiterlijk 21 februari het aantal gasten door te geven. Wil je er dus bij zijn, meld je dan snel en voor die datum aan! Dat kan via deze aanmeldlink, waarin je aangeeft met wie je komt.
Het clubhuis gaat open om 18.00 uur, de eerste gerechten zullen tussen 18.30 en 18.45 uur uitgeserveerd gaan worden.
Wij zijn al aan het watertanden, hopelijk jullie nu ook en we zien je graag op 7 maart!
Groeten van de EC.