Wil jij je nog aanmelden voor Fortis’ Culinaire Winteravond op vrijdag 7 maart? Doe dit dan uiterlijk vrijdag 21 februari. Daarna sluit de inschrijving en is aanmelden niet meer mogelijk. Meld je hier aan.
Wees er dus snel bij als je wilt genieten van een heerlijke winterse, smaakvolle avond. Het clubhuis zal transformeren in een restaurant, waarbij we onder het genot van de heerlijkste winterse gerechten een ongedwongen, smaakvolle avond in walking dinner style gaan beleven. Al het lekkers wordt speciaal voor ons bereid door het team van Peets BBQ Corner uit Oost-Souburg.
Menu
Er wordt een heerlijk winters menu bereid, wat we hier graag presenteren:
Amuse: knoflook toast | gerookte steak tartaar | geschaafd gerookt eigeel
Kipbrochette: kippendij spies | gerookte pastinaakpuree | champignonnen-mix | jus van morille
Peet’s winterburger: 100% runderburger | Zwitserse raclette kaas | augurk | zilveruitjes | mosterdmayonaise | mini deco brood
Hertenstoverij: Hertenvlees | aardappelen-truffelpuree | winterse rode kool
Burnt ents: Langzaam gegaard buikspek |lak van whisky | baked beans
Grand dessert: Gerookte chocolademousse | speculaasmascarpone cremé | Gluhwein stroop | apfelstrudel | kaneelijs | warme kersen in rum
Geen liefhebber van vlees? Het is ook mogelijk voor een vegetarische variant van het menu te kiezen. Bovenstaand menu kunnen we je aanbieden voor het bedrag van € 55,00 per persoon, af te rekenen op de avond zelf. Voor de liefhebber wordt uiteraard ook gezorgd voor een aantal bijpassende wijnen (niet bij de prijs inbegrepen).
Voor wie?
Voor leden, vrijwilligers, ouders van jeugdleden en supporters van Fortis en ieders partner. Wil je er dus bij zijn, meld je dan snel en uiterlijk 21 februari aan! Dat kan via deze aanmeldlink, waarin je aangeeft met wie je komt.
Het clubhuis gaat open om 18.00 uur, de eerste gerechten zullen tussen 18.30 en 18.45 uur uitgeserveerd gaan worden.
Wij zijn al aan het watertanden, hopelijk jullie nu ook en we zien je graag op 7 maart!
Groeten van de EC.