Afgelopen vrijdag, 7 maart, was de warmste 7 maart ooit gemeten. Het kwik liep die dag op tot rond de 19 graden. Kortom: een mooi moment voor een culinaire winterBBQ!
Zes gangen diner!
In de Yakiniku’s van Peets BBQ Corner liep de temperatuur nog verder op en dat was maar goed ook. Want zo konden ongeveer 50 gasten gaan genieten van heerlijke gerechten van de BBQ. Wat te denken van een malse kipbrochette, een huisgemaakte winterburger, zachtgegaarde hertenstoof, buikspek en een Grand dessert als waardige afsluiter? Stuk voor stuk topgerechtjes.

Metamorfose!
Het clubhuis had een metamorfose ondergaan en was restaurantwaardig aangekleed. Met kaarslicht, een relaxte dinerplaylist en uiteraard de nodige hongerige gasten is er heerlijk gedineerd. Met de speciaal voor deze avond geselecteerde wijnen als prima begeleiders bij het eten was het een smaakvolle en gezellige avond. “Dit moeten we vaker doen” en “voor herhaling vatbaar” zijn een aantal kreten die we opgevangen hebben, dus kon je er nu niet bij zijn, wie weet in de toekomst!

Met dank aan!
Nog een speciaal woord van dank voor Groenrijk Middelburg en Ruud en Coby van De Belt die de sfeervolle aankleding mogelijk hebben gemaakt, Peets BBQ Corner voor al het lekkers en niet te vergeten Agnetha, Jelmer en Ole voor het aan tafel brengen van de gerechtjes en Bibia en Danitsja als het barpersoneel van de avond.

Groeten en graag tot een volgende keer,
De EC A’s en Senioren.