Omdat er ivm coronamaatregelen niet meer na 17:00 uur in de zaal getraind mag worden, heeft de TC-jeugd er alles aan gedaan om het voor ieder jeugdlid mogelijk te maken in elk geval 1x per week voor 17:00 uur te kunnen trainen.

Breedtekorfbal gaat door!

Zoals jullie hebben kunnen lezen is de zaalcompetitie in het wedstrijdkorfbal gestopt en het gaat het breedtekorfbal op zaterdag gewoon door, mits ze voor 17.00 uur klaar zijn.
Iedereen die zaalwacht zit, of moet fluiten, wordt dan ook gewoon verwacht!

Trainen of oefenwedstrijd

Voor de jeugdploegen die wedstijdkorfbal spelen (uitgezonderd A1) geldt dat ze een oefenwedstrijd spelen op het geplande tijdstip, of kunnen trainen als de wedstrijd thuis gespeeld zou worden. Komen er tijden vrij, dan kun je op zaterdag mogelijk op een ander tijdstip trainen. Je hoort dat dan via jouw trainer.

kun jij niet trainen, meld je dan af!

Als jij het niet zit zitten om te komen trainen, de maatregelen zijn er immers niet voor niets, meld je dan af bij jouw trainer. Als je de pech hebt om op school te zitten op jouw trainingstijd, dan is het balen?. Helaas moeten we het doen met de tijd die beschikbaar is en de trainers die bereid zijn om vrij te nemen om soms 2x per week 2 uur trainen te komen geven! Meld je dan ook even af als jij niet kunt trainen.

De trainers die trainen komen geven, verdienen zeker jullie complimenten??, vergeet dat niet als je komt trainen ?.


Indeling teams en trainingstijden

Dinsdag 15.00-15.55 uur D1, D2 en D3
Dinsdag 15.55-16.50 uur A2 en B3
Woensdag 16.00-16.50 uur B1 en B2
Donderdag 15.00-15.55 uur E1, E2, E3 en E4
Donderdag 15.55-16.50 uur C1, C2 en C3
Vrijdag 15.55-16.50 uur D4, F1 en F2

Alle trainingen zijn in sporthal De Belt.

Kun jij helpen met trainen, meld je dan aan!

De TC-jeugd is nog steeds op zoek naar trainers of oud-trainers die kunnen ondersteunen bij de trainingen. Mocht jij kunnen helpen, dan kun je een berichtje sturen aan tcjeugd@fortiskorfbal.nl, of stuur een appje naar één van de TC- leden.

De TC-jeugd wil iedereen bedanken voor zijn inzet om dit mogelijk te maken.

Namens de TC- Jeugd Fortis KorfbalJoska Dellebeke-Oppe 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug