DRV Accountants en Adviseurs in Middelburg is bereid gevonden om Fortis 2 van wedstrijdshirts en inloopshirts te voorzien. Met ingang van 1 augustus 2022 zal het tweede in nieuwe shirts lopen.

Tax@ton inspectie- en taxatiebedrijf in Middelburg gaat met ingang van het nieuwe seizoen, vier seizoenen, jaarlijks een bal sponsoren voor het eerste of tweede team.

It’s Burger Truckstop gaat met ingang van het nieuwe seizoen, vier seizoenen, jaarlijks een bal sponsoren voor het eerste of tweede team.

Arendse Stalinrichting gaat met ingang van het nieuwe seizoen het openstaande plekje op ons scorebord vullen en voorzien van een reclamebord. We zijn een overeenkomst aangegaan voor voorlopig 4 seizoenen.

Strandpaviljoen de Zeebries gaat met ingang van het nieuwe seizoen een reclamebord voor 4 seizoenen sponsoren. 

Met ingang van het nieuwe seizoen zal straks naast Fortis 1, ook Fortis 2 een balsponsor hebben bij alle thuiswedstrijden.

Zoals je ziet zit de sponsorcommissie niet stil, want zonder sponsoren kan de vereniging niet bestaan. Momenteel zijn wij nog volop bezig met eventuele nieuwe kandidaat sponsoren. Hierover volgende keer meer.

Nieuwe sponsoren zijn altijd welkom en daarom is de sponsorcommissie voortdurend actief om nieuwe sponsoren te benaderen om shirtsponsor, reclamebordsponsor of balsponsor van Fortis te worden. Weet jij iemand die onze vereniging een warm hart wilt toedragen (eventueel je werkgever), mail dan naar: fondswerving@fortiskorbal.nl De sponsorcommissie neemt dan contact op om het één en ander te bespreken.  

Met vriendelijke groet,

Sander Meijers (voorzitter) en Wim Geertse (secretaris) commissie Fondswerving.

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug