Fortis behaalt belangrijke prestatie in zaalcompetitie 2022-2023 met rompregeling arbitrage!

Het voldoen aan de rompregeling arbitrage van het KNKV was één van de belangrijkste prioriteiten deze afgelopen zaalcompetitie voor Fortis. De rompregeling arbitrage vereist dat verenigingen een minimaal aantal wedstrijden fluiten en beoordelen op basis van het aantal deelnemende ploegen in het wedstrijdkorfbal.

Sportieve sanctie voorkomen!

Hoewel Fortis het minimumaantal van 65 wedstrijden niet heeft behaald, zijn onze bondscheidsrechters André, Justin en Tjeerd en de tijdelijke hulp van Aarnout, Ronald, Jorien, Colin en Patrick er toch in geslaagd om in totaal 47 wedstrijden te fluiten. Hierdoor heeft Fortis voorkomen dat ze een sportieve sanctie kreeg in de vorm van puntenaftrek bij de start van de volgende zaalcompetitie. Deze sanctie zou worden opgelegd als verenigingen minder dan 40 wedstrijden fluiten.

Prestatie van formaat!

Dit is een prestatie van formaat, zeker gezien het feit dat Fortis van de 14 competitieronden slechts in de laatste twee weekenden op volle sterkte was met onze drie bondscheidsrechters vanwege een blessure van Tjeerd. Desondanks zijn André en Justin bijna elk weekend in de weer geweest om te fluiten, soms zelfs twee keer op zaterdag.

Namens het bestuur van Fortis willen we onze dank uitspreken voor deze niet altijd zichtbare prestatie voor onze vereniging.

Jacco de Meij (bestuur, TC-senioren)

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Fortis Familietoernooi op 15 juni in Spaanse sferen!

Heb jij zaterdag 15 juni ook al geblokt in jouw agenda? Ja?  Mooi! Want dan is het Fortis Familietoernooi en daar ga jij natuurlijk aan meedoen. Of je komt supporteren. Ook dit jaar hebben we een mooi thema bedacht en dat is ‘Spanje’. Omdat vanwege allerlei...

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Nu te downloaden! Programma voorjaarscompetitie veld!

Zaterdag 6 april start de voorjaarscompetitie veld seizoen 2023 – 2024. Het KNKV zorgt voor de teamindeling en geeft aan wanneer welke wedstrijd gespeeld moet worden. Aan de verenigingen om scheidsrechters, vervoer naar uitwedstrijden en vertrektijden te regelen. Dat...

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

🍰🎉 Heel Fortis bakt! 🎂🥳

Met de start van de voorjaarscompetitie op het veld op 6 april, is het tijd om onze bakskills weer te laten schitteren! 🌟 Heb je genoten van al dat lekkers tijdens de najaarscompetitie? Goed nieuws: we gaan gewoon door met onze smakelijke traditie! We hebben gemerkt...

mei

10mei18:0020:30Ophalen oud papier

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

juni

31mei20:0023:00Fortis vrijwilligersavond

07jun19:0020:30Dubbelschieten voor B, C, D en E- jeugd

14jun00:0000:00Vossenjacht voor de jeugd

15jun10:0017:00Familie Toernooi

19jun19:3022:00Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

21jun(jun 21)18:0023(jun 23)12:00Fortiskamp voor B, C, D, E-jeugd

september

25sep13:3017:00Schoolkorfbaltoernooi (SKT)

 

0
    0
    Winkelmand
    LeegTerug